• Σύνδεση

Συμμετέχουμε στη δράση "Blog your Heritage"

Tree_Yellow    Το Σχολείο μας συμμετέχει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Blog your Heritage - Unblock the Past - Share for the Future" για το έτος 2018-19. To πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού, μετά από αίτηση και επιλογή, από 10 επαγγελματικά Λύκεια στην Ελλάδα.

Εορτή της 28ης Οκτωβρίου 2016 στο Κοντομαρί - Χανίων

Εδώ και πολλά χρόνια ο Σύλλογος καθηγητών, οι υπεύθυνοι των Σχολικών Εορτών και ο Διευθυντής του Σχολείου μας, ψάχναμε τρόπους και διερευνούσαμε τις συνθήκες που θα έκαναν τις Σχολικές Εορτές περισσότερο ελκυστικές, ενδιαφέρουσες και επικοδομητικές για τους μαθητές και για τους καθηγητές.

Λόγος και Σκέψη

Δείγματα υψηλής δημοσιογραφικής γραφής έδωσαν οι μαθητές του Σχολείου μας, στον 2ο Παγκρήτιο  Διαγωνισμό Δημοσιογραφικών Δεξιοτήτων. Μεταξύ των Λυκείων και στην κατηγορία μαθητικού εντύπου, διακρίθηκε το Σχολείο μας, για το περιοδικό "Λόγος και Σχέψη". Οί μαθήτριες: Ανεζίνα Κοζωνάκη, Κατερίνα Καστανάκη και οι μαθητές Κωνσταντίνος Πλατσιδάκης και Κλεό Σαντέ διακρίθηκαν σε άλλες κατηγορίες.

Η ηλεκτρονική δημοσίευση: Λόγος και σκέψη.

Το αναλυτικό άρθρο από στην εφημερίδα: Χανιώτικα Νέα.

Πρώτο Βραβείο στο Σχολείο μας

Με το πρώτο βραβείο επισφραγίστηκε η συμμετοχή μας στο διαγωνισμό καλλιτεχνικής συσκευασίας, της δράσης :«Το κουτί του Αη Βασίλη - Η Τέχνη στην Αλληλεγγύη, η Αλληλεγγύη στην Τέχνη» που διοργάνωσε η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ του  Δήμου Χανίων.

Επίσκεψη του Γυμνασίου Νέας Κυδωνίας στο Σχολείο μας

Με μεγάλη χαρά φιλοξενήσαμε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου τους μαθητές του Γυμνασίου Νέας Κυδωνίας με τους συνοδούς καθηγητές τους. Ενημερώθηκαν σχετικά με τις σπουδές στο Σχολείο μας και το εκπαιδευτικό έργο που επιτελείται από το προσωπικό.

Το κουτί του Άϊ Βασίλη - ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ

Το Σχολείο μας συμμετέχει στην κοινωφελή, εορταστική εκδήλωση που οργανώνει η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ του  Δήμου Χανίων  την περίοδο των Χριστουγέννων.