• Σύνδεση

Εορτή της 28ης Οκτωβρίου 2016 στο Κοντομαρί - Χανίων

Εδώ και πολλά χρόνια ο Σύλλογος καθηγητών, οι υπεύθυνοι των Σχολικών Εορτών και ο Διευθυντής του Σχολείου μας, ψάχναμε τρόπους και διερευνούσαμε τις συνθήκες που θα έκαναν τις Σχολικές Εορτές περισσότερο ελκυστικές, ενδιαφέρουσες και επικοδομητικές για τους μαθητές και για τους καθηγητές.

Επίσκεψη του Γυμνασίου Νέας Κυδωνίας στο Σχολείο μας

Με μεγάλη χαρά φιλοξενήσαμε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου τους μαθητές του Γυμνασίου Νέας Κυδωνίας με τους συνοδούς καθηγητές τους. Ενημερώθηκαν σχετικά με τις σπουδές στο Σχολείο μας και το εκπαιδευτικό έργο που επιτελείται από το προσωπικό.

Λόγος και Σκέψη

Δείγματα υψηλής δημοσιογραφικής γραφής έδωσαν οι μαθητές του Σχολείου μας, στον 2ο Παγκρήτιο  Διαγωνισμό Δημοσιογραφικών Δεξιοτήτων. Μεταξύ των Λυκείων και στην κατηγορία μαθητικού εντύπου, διακρίθηκε το Σχολείο μας, για το περιοδικό "Λόγος και Σχέψη". Οί μαθήτριες: Ανεζίνα Κοζωνάκη, Κατερίνα Καστανάκη και οι μαθητές Κωνσταντίνος Πλατσιδάκης και Κλεό Σαντέ διακρίθηκαν σε άλλες κατηγορίες.

Η ηλεκτρονική δημοσίευση: Λόγος και σκέψη.

Το αναλυτικό άρθρο από στην εφημερίδα: Χανιώτικα Νέα.

Πρώτο Βραβείο στο Σχολείο μας

Με το πρώτο βραβείο επισφραγίστηκε η συμμετοχή μας στο διαγωνισμό καλλιτεχνικής συσκευασίας, της δράσης :«Το κουτί του Αη Βασίλη - Η Τέχνη στην Αλληλεγγύη, η Αλληλεγγύη στην Τέχνη» που διοργάνωσε η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ του  Δήμου Χανίων.

Το κουτί του Άϊ Βασίλη - ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ

Το Σχολείο μας συμμετέχει στην κοινωφελή, εορταστική εκδήλωση που οργανώνει η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ του  Δήμου Χανίων  την περίοδο των Χριστουγέννων.